Söndag.

jaha då var det söndag igen och ja ser så mycket fram emot en hel vecka till i skolan.. :P helgen har varit mycket bra ändå fredags gjorde ja absolut ingenting för ja orka helt enkelt inte det enda ja gjorde va att kolla på idol och Linnea åkte ut helt rätt enligt mig :)

i lördags så va ja och Heddan på bio och såg harry potter måste säga att den var ganska bra hade inte så stora förväntningar med tanke på hur dålig den förra filmen var, men som sagt var denna rikigt bra och ja längtar redan efter den sista delen som kommer till sommaren :)

och så söndagen då så var det hemma match mot Röke och det gick skit bra vinst med 8-5 och ja vill inte skryta men mitt mål var rätt snyggt faktiskt haha ;) nej men alla i hela laget gjorde en jätte bra match så nu är det bara att fortsätta köra så kommer detta att gå bra jaja nu sitter jag här och väntar på att min kära mor ska göra klart min mat för jag är sinnes hungrig som vanligt ;)

Puss :)

Onsdag

Jaha då var det Onsdag kväll och halva veckan har redan gått helt sjukt vad tiden går snabbt det är snart jul ju :) idag var ja och tjejerna på saco mässa i malmö helt okej ändå fick en del information om några olika högskolor. som det ser ut nu så får det väl bli malmö högskola :)

jaja snart är det dm match mot kävlinge 20.15 smäller det fy fan vad taggad jag är idag, ja känner att det kommer bli en bra match och vi ska vinna det finns inget annat. 

och idag fyller även Nathalie 18 så ett stort grattis till henne :D <3

Viiiiiiinst

Så jävla härligt med vinst idag mot hjärnarp och det va verkligen en stabil vinst 7-0 till oss! det kändes riktigt bra och roligt att spela idag, när man spelar en sån här match som man verkligen förstår varför man spelar det va så jävla roligt och vi spela som ett lag och alla kämpa jävlar i det hela matchen igenom asså :D så det var ett mycket bra avslut på denna helgen som har varit helt okej asså.. var ju ledig i fredags så jag tog faktiskt tag i mig själv och storstädade på mitt rum och ja fy fan det behövdes kan ja säga haha spelade även match med dj18 på kvällen och även där en mycket stabil seger 14-3 är fan inte dåligt..
nej nu måste ja fortsätta med mitt pluggande har muntligt NP imorgon i Svenska B så dags att sätta igång med det kanske :) puss <3

.....

söndag idag och vem älskar inte söndagar liksom.. :P jaja helgen har både varit jätte bra och skit dålig i Fredags hade ja en underbar kväll med helt underbara vänner vi fira sofie som fyllt 18 :D det var en av dom bästa kvällarna på länge faktiskt <3

sen lördagen ja vad ska man säga förlora matchen mot kävlinge med 6-5 och enligt mig var det inte rättvist men jaja shit happens, vi får väl ta dom på hemmaplan sen, och i dm för tydligen så ska vi möta dom snart i 8 delsfinal jaja nog om innebandy för är så fruktansvärt trött på det just nu känns som att hela ens liv krätsar runt det och ja gillar inte det längre har liksom ingen motivation kvar och det känns som att man bara blir sämre och sämre tråkigt men sant.. jaja söndagen ska iaf spenderas hos farmor och farfar för det är farsdag idag trevligt har inte träffat dom på ett tag så det ska bli mysigt :)

Pussssss :) <3 


RSS 2.0